Servis i prodaja mjerila mase, vaga i utega, uredske opreme,
fiskalnih blagajni informatički inženjering, klimatizacija i instalacija

Ovlašteni instalateri i serviseri Gree, Mitsubishi i Vivax rashladnih uređaja

Novosti

Zbog pripajanja Jadranske banke d.d. Šibenik Hrvatskoj poštanskoj banci d.d. (HPB) od 01.04.2019. molimo da uplate vršite na novi IBAN HR7223900011199009367

3 tra. 2019

Dolaskom Nove godine stupa na snagu novi Zakon o  PDV-u. Samim tim dostupna je nova verzija programa koju je potrebno instalirati kako ne bi bili u prekršaju, jer su kazne velike.

Nastupile su i promjene u poreznim stopama PDV-a za određene artikle, a zakonske promjene stopa možete provjeriti na web stranicama narodnih novina (NN 106/2018).

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte na naš broj telefona (022/336-634) ili putem maila gambi@si.t-com.hr

31 pro. 2018

Tko smo?

Gambi d.o.o. je privatna tvrtka osnovana 1991. godine. Osnovna djelatnost bila je prodaja mjerila mase i vaga i registar blagajni. S vremenom proširuje svoju djelatnost i danas izvodi instalacije rashladnih sistema, elektro i strojarskih instalacija, te na informatički inženjering.

Saznaj više

Što nudimo?

Prodaja, servis i montaža rashladnih sistema, elektro i strojarske instalacije. Instalacije solarnih panela. Servis, prodaja i baždaranje mjerila mase, vage i utega. Instalacija nadzornog sustava. Servis i prodaja informatičke opreme, projektiranje i instalacija računalnih mreža.

Saznaj više

Gdje smo?

Sjedište i servis tvrtke smješteno je u Bilicama, na adresi Novo Naselje 28 u neposrednoj blizini autokuće Mazda (biličkog spomenika). U sklopu servisa uključena je i veleprodaja tvrtke.

Saznaj više