INSTALACIJE

Samsung VRF (DVM) sustavi

samsung vrf sustavi

Samsung VRF (DVM) klimatizacijski sustav nudi veliku fleksibilnost ugradnje s kompaktnim DVM vanjskim jedinicama, a svaka od njih može povezati do 80 unutarnjih jedinica. Idealno rješenje za srednje velike i velike poslovne zgrade s mogučnošću neovisnog hlađenja ili grijanja više prostorija istovremeno. Gambi doo je službeni i ovlašteni instalater Samsung VRF klimatizacijskih sustava od projektiranja do izvedbe - "ključ u ruke".

Samsung VRF rashladnik vode

samsung vrf sustavi

Samsung VRF klimatizacijski sustav s rahsladnikom vode prati modularni koncpet s mogućnosti kombiniranja do 16 HVM vanjskih jedinica kako bi se stvorilo jedno klimatizacijsko rješenje koje se može povezati sa širokim asortimanom ventilokonvektorskih jedinica. Sustav upotrebljava vodu za ugodno hlađenje i grijanje u bilo kojoj vrsti prostora.

Samsung ventilacija (ERV)

samsung vrf sustavi

Samsung sustav ERV unosi svježi vanjski zrak u prostoriju kako bi se optimizirala kvaliteta zraka u zatvorenom prostoru te automatski prilagođava način rada u skladu s unutarnjim vanjskim temperaturama. Može se spojiti i na sustav Samsung VRF kako bi ste dobili cjelovito klimatizacijsko rješenje.

Klimatizacija

klimatizacija

Gambi doo je ovlašteni instalater Mitsubishi, Gree, Panasonic, Samsung i Vivax rashladnih sistema. Ponuda se sastoji od projektiranja sustava do izvedbi ključ u ruke za sve nivoe instalacija. Također, ugovorno održavamo rashladne i centralne sustave. Više informacija o našoj ponudi kao i upite u istom možete dobiti na mail: goran@gambi.hr.

Solarni paneli, gromobran

solarni paneli, gromoboran

Projektiramo i izvodimo od početka do upotrebe sve tipove solarnih panela (topla voda, električna energija...) i pružamo pomoć u dobijanju dokumentacije za iste. Projektiramo i postavljamo groboranske instalacije na sve tipove objekata. Sve upite možete poslati na mail: goran@gambi.hr.

Električne instalacije

električne instalacije

Izvodimo i pomažemo u projektiranju svih tipova niskonaponskih električnih instalacija te iste puštamo u rad po vašim projektima i troškovnicima. Po završetku izvođenja pribavljamo službena izvješća o ispravnosti svake instalacije. Također, izvodimo i instalacije "pametnih kuća" kao i njihovo puštanje u rad.

PROGRAMIRANJE

Fiskalne blagajne

programiranje fiskalnih blagajni

Izvodimo i programiramo fiskalne programe na POS opremi po trenutnim zakonima Republike Hrvatske po sistemu "ključ u ruke". U ponudi imamo od osnovnih programa, touch-screen blagajni do malih prijenosnih blagajni za rad na otvorenom. Sklapamo ugovore o održavanju kao i jednokratne instalacije. Po dogovoru je moguć najam POS opreme.

Telefonske centrale

instalacija i obuka rada na telefoniji

Gambi doo je ovlašteni instalater Panasonic telefonskih centrala kao i ostale telefonske opreme te postavlja, programira i obučava za sve tipove poslovnih prostora telefonske centrale i telefoniju.

INFORMATIČKE TEHNOLOGIJE

Video nadzor

postavljanje video nadzora u suradnji s partnerima

Izvodimo sve tipove video nadzora, a u suradnji sa svojim partnerima možemo Vam isporučiti i sve potrebne certifikate za Vaš video nadzorni sustav.

Satelitski sustav

postavljanje antenskog sustava u suradnji s partnerima

Izvodimo instalacije satelitskih sustava kao i projektiranje i izvedbu sustava za stambene zgrade i hotele.

Informatika, računalne mreže

projektiranje i instalacija računalnih mreža

Gambi doo projektira i postavlja računalne mreže kao i sav dodatni pribor za iste. Sklapao i postavljamo PC računala od pojedinačnih do većih računalnih mreža. Brinemo o Vašoj opremi kao i instalaciji svih ovlaštenih programa te anti-virusnih programa. Projektiramo i rješavamo bežične mreže za Vaše poslovne prostore i apartmane.

Vage i utezi

prodaja, servis i baždarenje trgovačkih vaga

Gambi doo u suradnji sa svojim poduzećem Balans jdoo izvodi servise, postavljanja i baždarenja svih tipova trgovačkih vaga i utega. Ovlašteni smo servis od strane Hrvatskog zavoda za mjeriteljstvo.